Kaminer och braskaminer i Huså/Lindesberg

 

Installation av  kaminer och braskaminer i Lindesberg

Storå Mur & Puts säljer och installerar kaminer och skorstenar och med vår erfarenhet som bas guidar vi dig från start till färdig installation. Våra skickliga murare skapar enkelt det där extra som andra tar så mycket mer betalt för – det är vårt bidrag till dig som kund.

För varför bara ställa upp en kamin på golvet när det är så enkelt att få till en egen design som ingen annan har. Många av våra kunder har berättat att de kände sig trygga i våra händer – att de fick rätt information och att det skapades ett förtroende.

Vi har valt att sälja produkter från NSP i Vänersborg – ett företag som är unikt vad gäller säkerhet vid eldning, ett företag som anser att varje brand från en eldstad är en för många. Vår leverantör har skapat säker eldning i Sverige sedan 1964 – en trygghet i sig tycker vi på Storå Mur & Puts.

Oavsett vad du som kund behöver hjälp med finns vi till hands, vi tar skäligt betalt för det vi gör, och vi kommer hem till Er för en förutsättningslös diskussion och genomgång innan vi offererar.

Vi gissar inte priser och vi saftar inte på prislappen bara för att det idag går att göra med tanke på bristen på hantverkare som finns. Vi tar prissättning på största allvar, och korrekta priser är en del av vår kvalitet.

 
Köpa kamin och braskamin i Lindesberg

Om ni bor i Lindesberg eller närliggande kommuner och vill köpa en ny braskamin eller något annat som har med skorstenar och eldstäder att göra – så fixar vi det åt er, från planering till färdigt resultat.

Storå Mur & Puts arbetar över ett ganska stort geografiskt område och utför installation och försäljning av kaminer på orter som Lindesberg, Skinnskatteberg, Nora, Örebro, Köping, Arboga, Fagersta, Ludvika, Smedjebacken, Ljusnarsberg och Hällefors. Alltid med fasta priser.