Har du en öppen spis?

Upp till 90% av värmen försvinner ut ur rökkanalen när du eldar i en traditionell öppen spis. Detta innebär bokstavligen att värmen går upp i rök! En insats löser bekymret, vi har modeller som både passar som insats i en befintlig öppenspis eller för dig som vill designa och mura din egen spis.

Med en insats förvandlar du öppenspisen till en lika effektiv värmekälla som en vanlig braskamin. Välj mellan traditionella gjutjänsinsatser eller moderna inbyggnadsinsatser beroende på hur du vill att slutresultatet ska bli. Du får en ren, snygg och praktisk installation där elden effektivt tyglas innanför stängda luckor och dessutom slipper du att aska yr ut på golvet.

 

 

Två användningsområden

Frimurad med egen design

Vi murar din drömspis! Om du vill designa din egen spis som passar perfekt in i ditt hem så har vi lösningen. Med hjälp av vår yrkesskicklighet och breda utbud av insatser skapar vi en egendesignad modell till ditt hem. Kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar.

Insats i befintlig öppenspis

Våra effektiva och snygga insatser passar de flesta öppenspisar. Med hjälp av en insats moderniserar och effektiviserar du en befintlig öppenspis som redan passar in i den befintliga miljön. Kontakta oss så hjälper vi dig med tips och råd för att hitta den modell som passar bäst till din öppenspis.

 

Modeller

Här nedan visar vi de modeller som vi säljer. Kontakta oss så berättar vi mer och ger förslag och tips. 

Sluta elda för kråkorna och investera i en effektiv insats nu!